4rt ESO

VIATGE FINAL DE CURS 4rt ESO

De bon matí hem sortit d'Olesa de Montserrat amb destí Mònaco. Ha estat un viatge llarg i amb molt mal temps,  com podreu visualitzar a continuació a les fotografies...però com sempre els vostres fills i les vostres filles s'estan portant d'allò més bé. A veure demà si tenim sort i ens podem ficar els pantalons curts i visitar amb normalitat tot el previst.


 Segon dia de viatge i gràcies a Déu hem tingut millor temps i hem pogut gaudir de vistes increïbles i moments fantàstics de Pisa i Florència.

 

 Desprès d’una nit moguda per tema de sorolls i comportaments negatius per part d’altres alumnes de diferents centres, felicitacions pels nostres, ens hem dirigit cap a Roma. De seguida hem vist que el dia prometia, el Sol era present des de bon matí.
Què dir de Roma...hem visitat la part del Colisseu, Arc...quina meravella, no hi ha paraules davant tanta bellesa arquitectònica, només podem dir una paraula ... impressionant!!! ... és un contrast amb la Roma del caos circulatori i del caos en les normes de civisme, però magnífica!!!Avui ha estat un dia molt calorós, d’aquells dies que les soles de les sabates queden enganxades a l’asfalt. Hem fet la ruta de la Roma Barroca amb un expert guia, en Marco, qui ens ha ensenyat els racons més amagats  i interessants de la Roma barroca, ens hem tornat ha quedar sense paraules, preciós. A més a més els/les vostres fills/es han tingut tres horetes de passeig lliure per realitzar les compres que tan desitjaven i per tenir una mica d’intimitat i autonomia. Per la nostra part, confiança absoluta, s’estan comportant d’allò més bé.
Per acabar el dia ens hem relaxat a la piscina on han ofegat vàries vegades al Cap d’Estudis, la venjança serà terrible!!! Anem cap a el Vaticà...
 ... explicacions perfectes per part del nostre guia personal d'avui, en Andrea. Partint de la base que el Vaticà és visitat diàriament per vint mil persones ja no cal dir que hem fet una visita d'allò més tranquil-la i amb espai suficient per poder gaudir de la gran quantitat d'escultures, pintures ... que posseeixen en aquesta ciutat-estat enclavada a la ciutat de Roma. Si en dies anteriors ens hem expressat com meravellós, increïble...podem dir que aquesta visita ha estat extraordinària, no tan pel que representa el Vaticà sinó per totes les obres d'art que conviuen en aquest microestat dels artistes més universals i reconeguts que ens podem imaginar. A continuació una pinzellada d'aquestes inspiracions artístiques.

Famílies no patiu, els/les vostres fills/es s’han passat tot el viatge dormint ... 

 jejeje...gràcies a tots/es, tenim un alumnat exemplar!!! 

Molta merda!!!